Csillagolvasó

"Valamennyien a csatornában fekszünk, de némelyikünk a csillagokat nézi." (Oscar Wilde) ............................. “Egy olyan ember, aki nem olvas könyveket, semmivel sem különb annál, mint aki nem tudja elolvasni őket.” (Mark Twain)

Friss topikok

  • *Almácska*: hééééééééééééééékáááááááááás!! te miért tudod, hogy BCs??????? fedd föl magad, te hun! :D:D:D (2011.04.30. 14:14) tanulság
  • *Almácska*: Azért, mert sírnom kell, ha arra gondolok, hogy nekem ezt még nem mondták, pedig mennyire szeretné... (2010.09.28. 10:50) maga? igen!
  • *Almácska*: Nem lennék egyedül? megnyugtató. :) Írhatnál te is blogot, hogy lássam, te hogyan bírkózol meg egy... (2010.09.28. 10:46) tanárnak lenni...
  • *Almácska*: Bizonyára. De eddig nem ismertem egyetlen normális Dávidot sem. hohóóó!! Most eszmélek!! Dehogynem... (2010.09.28. 10:44) Egy lányról
  • Kleopatra: Attól függ, hogy kire gondolsz, amikor kijelented, hogy "nincs még egy ember, aki így tudja olvasn... (2010.09.16. 15:41) Olvadás...

Linkblog

2008.12.05. 21:20 *Almácska*

Figyelj!!!

Címkék: világbékeee

Most van folyamatban a Prima Primissima díjátadó gála az m1-en. Csoóri Sándor kapott 50ezer ojrót (ez a piszkos anyagi világ - dejómánneki), és egy nagyszerű beszédet mondott. Ebből pedig MUSZÁJ idéznem egy nagyon fontos gondolatot. Ami nem csak jól hangzik, hanem igaz is. Íme tehát:

"Ennyi iskolázott ember sosem élt a világon, mint most, de a világ szellemi színvonala sosem volt ilyen alacsony, mint most."

Ez van tehát, emberek. De azért jó lenne, hogy mi, akik diplomások leszünk, ti, akik vagytok, és mindenki, aki értelmiséginek vallja, vagy nem vallja, csak gondolja magát, tenne ez ellen. De komolyan. Ez most nem egy 'fogjunkössze' mozgalom, amit ma úton-útfélen kitalálnak nemokos emberek, hanem ez olyan belül eldőlős dolog, hogy akarod-e, hogy a gyereked diplomás nemokos legyen, vagy akarod, hogy LEGYEN AGYA??

Csak gondold meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigapple.blog.hu/api/trackback/id/tr41806593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása